Schilderwerk

Wij geloven dat goed schilderwerk begint met een goede communicatie.  Dat begint al bij het eerste contact met onze  klanten.

 

- We komen het werk vooraf persoonlijk opnemen en spreken uw wensen uitvoerig door. Na deze intake voorzien wij u  van een duidelijke offerte en een realistische tijdsplanning.

- Tijdens de uitvoering van uw project houden we u continu op de hoogte van de voortgang. Loopt het project volgens schema? Komen we onverwachte zaken tegen bij het onderhoud? We koppelen alles terug en informeren u tijdig, zodat u  achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

- Bij oplevering van het project lopen we alle werkzaamheden samen met u na.

 

Ons werk zit er pas op als u  100% tevreden bent met het resultaat.

 
Zakelijk 
 

Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verhoogt de waarde en verlengt de levensduur van uw vastgoed. Bovendien vermindert het de reguliere onderhoudskosten. Daarom stellen we in overleg met u graag een meerjaren- onderhoudsplan op. Met deze werkwijze hebt u de garantie voor kwalitatief goed schilderwerk op van continu hoog niveau. Gegarandeerd betrouwbaar.

 

Eimers Schilders is uw partner voor:  

- Al uw schilderwerk buiten en binnen

- Sanering van houtrot

- Behangen

 

Eimers Schilders werkt voor  Vastgoedfondsen, zorginstellingen, grootwinkelbedrijven, gemeentes en verenigingen van eigenaren. Wilt u  gebruik maken van onze expertise en  vakmanschap. We komen graag bij u langs om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

 
Eimers schilders FC groningen Eimers schilders zakelijk Eimers schilders zakelijk Eimers Schilders

  

Particulier

 

Eimers Schilders heeft ook particuliere opdrachtgevers. Heeft uw huis van buiten een schildersbeurt nodig of is er achterstallig onderhoud bijvoorbeeld houtrot? Wilt u uw interieur weer fris in de verf of een nieuw behangetje? Vraag gerust een offerte aan. We komen graag bij u langs voor een kennismaking, Daarna krijgt u een duidelijke planning en een betrouwbare prijsopgave. U weet bij ons waar u aan toe bent en waar u op kunt rekenen.

 

Blijkt dat er meer moet gebeuren dan schilderwerk. Dan is dat geen probleem. We werken samen met vaste partners. Dus ook voor glasherstel of vervanging van kozijnen bent u verzekerd van het beste resultaat.

 
Eimers schilders Particulier Eimers schilders Particulier Eimers schilders Particulier Eimers schilders Particulier